Wednesday, October 5, 2011

T-shirt couple-couple...

korang penah nampak tak? bg gf dok pakai tshirt couple2 nih?
alaaa mcm baju yang...
sorg gmba layang2.... baju sorg lagi mcm ade org tgh pegang tali layang2 tu..

pendek kate..... bile duk sblh2, bercantum la gmba tersebut.. cehh!!
aku tak penah ade....
bukan sbb tak penah kapel...
tapi sbb salu dpt laki yg tak sweet...
tak pndai nk beli baju2 camni...
walaupon aku sweet... waahh puji sket...... aku ekceli suke jek mnde alah camni....
tapi tu la....tak bernasib baik kan..... huhuh

ni gmba2 contoh baju2 yg aku kate tu....
comel pulak yang ni kan? heheheheh
Do you love me bf?
Yes i do, gf.... hihihi


klu dulu cuma selected brands je ade tshirt camni...
mcm levi's.... errr tb2 mcm teringat.....
oooh ye.... dulu aku penah kot ade tshirt ni sehelai...
levi's la.... hat pompuan punya.. gmbaq tak igt la... tapi kaler putih....
tu pon sbb kazen bagi... sbb die tak muat da.... huahahaahahah 2nd hand kaw!!!!

tapi skaaang ni... bersepah2 kot...
mcm2 brand dok ada........
dari yg kaler putih, sampi yg mcm2 kaler......
even ade baju yg diorg buat.... contoh nye.....
biru untuk boy... pink tuk girl... tapi corak yg same...
alaaa mest la penah nmpk kan?

BUT....
to be frank... bagi aku... kdg2 ngengade pon ade tgk org kapel2 ni pki baju cenggini...
tapi kdg2 syiok pon ade..... ye la.... ati konfem gado jek.,..... jap nk bisik...
"sweet jugak diorg ni...mest baru kapel... ekekek"
tak pon.... jap2 die bisik....
"eeeewww tolong la... ni zaman dulu kot...."

ataupon....
mungkin aku da tak sesweet dulu.. uhuhuuu

so conversation singkat yg aku ade dengan sumone nih....
dulu kan.... waktu awk tgk baju tshirt couple2 ni... awk plan nak bagi kat die ke?
dengan slumber nye awk jawab.... "haah"
damn!!!!
spoil mood aku!!!! =(

nape ek? awk tak penah pk pasal saye ke?
saye penah buatkan awk kek cokelat.....
tapi awk nk kasik cokelat bar kat saye pon pk dua tiga kali...
saye penah jahitkan awk baju... tapi, awk tak penah nk belikn saye butang pon...
saye penah carikan kayu api tuk buat unggun..... mintak awk nyalakan pon susah.....

hurmmmm.... ape saye ni tak cukop baik ke?
cakap sayang... tapi ape pon takde.. ape pon tak bleh!!!

hurmmm skg ni...............
saye benci tshirt couple2 nih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When love is suppressed hate takes its place.



but...

2 comments:

sofia zakaria said...

saya suke baca post lovey-dovey awk. saya boleh rasa apa yg awk cuba smpaikan!! ;)

mi nombre es Anne said...

hihih mcm pompuan gatal, ngengada kan? thanks awk!!!~

berat ideal saye!

LilySlim - Personal pictureLilySlim Fitness goals tickers LilySlim Exercise days tickers